пʼятницю, 18 травня 2018 р.

Гурт " Фліт"

                                                          "Фліт"


«Фліт» — український музичний гурт з Івано-Франківська, створений в 2001 році, основним напрямом в стилі є панк-рок. Але сам гурт називає свій музичний напрям «інтелігент-панк-роком».

Обкладинка альбому «Zаникай»
У 2005 році група проводить активну концертну діяльність як і в Україні, так і за кордоном.
Восени 2006 року «Фліти» починають записувати другий альбом в Івано-Франківській студії «Positive records». 2 квітня 2006 в Києвівідбулась презентація альбому, що отримав назву «Zаникай». За словами гурту тематика цього альбому відрізняється від попереднього «…чуттєві тексти, романтична піднесеність, свобода вибору, музичні роздуми про кохання, буття та моральні цінності людства. Одним словом — „Фліт“, якого досі Ви не знали.»[3] До того ж на обкладинці платівки з'явилась нова емблема гурту — якщо раніше він містив одного їжачка, то тепер їх там два.
16 червня 2007 року відбувcя перший великий сольний концерт гурту. Під час його проведення здійснювалась відеозйомка. А вже у вересні в світ вийшов перший DVD групи «Концерт в Івано-Франківську», в якому окрім самого концерту є збірка кліпів групи, ексклюзивні фото та інтерв'ю з учасниками колективу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Гурт " Фліт"

                                                           "Фліт" «Фліт»  —  український  музичний гурт з  Івано-Франківська ...