пʼятницю, 18 травня 2018 р.

Гурт""ДахаБраха"


                                                        "ДахаБраха"




Вони вже давно підкорили закордон та виховали там цілу армію фанатів української етно-музики. Група, організатором і художнім керівником якої є Владислав Троїцький, створила власний стиль - етно-хаос.
До складу гурту входять Ніна Гаренецька, Ірина Коваленко, Олена Цибульська та Марко Галаневич. Вони виконують українські народні пісні в автентичній манері, поєднуючи їх зі звучанням широкої низки інструментів із різних куточків світу.
"ДахаБраха" виступали на найвідоміших фестивалях світу - Glastonbury, Sziget, Helsinki Festival, Med, Mundial, Oslo World Music Festival, Dublin World Music Festival, Fusion, GlobalFEST та багатьох інших по всьому світі. 
Саме "ДахаБраха" стали єдиними представниками з України у легендарному шоу "Later… " with Jools Holland на BBC, а також були в ефірах радіо KEXP та NPR. До речі, композиція "Шо з-под дуба" стала саундтреком до серіалу "Фарго", який продюсують культові режисери Ітан та Джоел Коени.
Гурт "ДахаБраха" називають послом України в світі. Музиканти виступають у Колумбії, Бразилії, Мексиці, США, Канаді, Китаї, Малайзії, Південній Кореї, Австралії, Новій Зеландії та в більшості країн Європи.

1 коментар:

Гурт " Фліт"

                                                           "Фліт" «Фліт»  —  український  музичний гурт з  Івано-Франківська ...