пʼятницю, 18 травня 2018 р.

Гурт"Антитіла"

Антитіла — український поп-рок-гурт із Києва, що виник у 2008 році. Фронтменом гурту є Тарас Тополя. Репертуар «Антитіл» переважно складається з пісень українською, а також з кількох пісень англійською та російською мовами

Вибирай 

Восени 2011 року гурт закінчив роботу над другим альбомом «Вибирай»[3]. Презентація альбому відбулася в Києві, потім гурт вирушив у промо-тур Україною. На платівці «Вибирай» 11 пісень і 3 бонуси, серед яких російськомовна композиція «Смотри в меня», що у 2012 році потрапила до рокового російського хіт-параду «Чартова дюжина 13» радіостанції «Наше радио» і три місяці поспіль трималася на його вершині. Концепція диску має яскраво виражене соціальне спрямування текстів та більш важке звучання колективу. У піснях, окрім любовної лірики, гурт зачіпає гострі суспільно-соціальні теми.
Критики відзначали, що вперше за довгий час молодий український гурт, дебютуючи, відразу підкорив російського слухача. «Антитіла» видали відеокліп пісні «Смотри в меня», режисером якого став культовий український творець Віктор Придувалов.
Влітку 2012 року світ побачив кліп «І всю ніч», а пісня стала головним літнім хітом в Україні. За ним виникла «Невидимка». Піснею привертали увагу до проблеми абортів.
Майже цілу осінь 2012 року музиканти провели у всеукраїнському open air турі, проїхавши з концертами всі великі міста країни. На деяких виступах гурту були присутні до 20 тис. глядачів.
Концерт у Києві, травень 2013 року
У листопаді гурт посилено працював над спільною піснею «Полінезійська зима» з рок-гуртом «Табула Раса». Зйомки відеокліпу до російсько-українського зимового хіту відбувалися на головній футбольній арені України — НСК «Олімпійський».
Не перериваючи творчий і концертний процес, Сергій Вусик, клавішник і аранжувальник гурту, став автором саундтреку до спільного україно-нігерійського фільму «Легка, як пір'їнка»[джерело?]. Прем'єра фільму відбулась влітку на Каннському фестивалі.
В кінці 2012—на початку 2013 року «Антитіл» було відзначено в 5 номінаціях премії «Чартова дюжина» від московської станції «Наше радио» за творчі досягнення в області рок-н-ролу. Також гурт дав свій перший концерт у Росії, у московському клубі «16 тонн». В лютому 2013 року гурт представив новий кліп на російськомовну пісню «Тебе моя невеста».
Лютий 2013 — гурт вирушає у концертний тур Україною, під назвою «Мова». Гастролі розпочалися в залі «Химера» в центрі Львова.[4] Спеціально для туру була створена пісня «Їдем Їдем (МОВА)»[5], відео на яку було презентовано 18 травня під час фінального концерту[6] у Києві.
15 травня 2013 року, триває Національна Музична Церемонія «Українська пісня року». В номінації «Майбутнє української пісні», гурт отримує музичну нагороду «Хітовий гурт 2012 року». «Антитіла» зібрали найбільшу кількість голосів від телеглядачів за пісню «Невидимка». Кліп на цю пісню також отримав премію «Найкращий кліп 2012 року»[7] у рок-номінації, за версією музичного інтернет-порталу «Navsi100».[8]

Немає коментарів:

Дописати коментар

Гурт " Фліт"

                                                           "Фліт" «Фліт»  —  український  музичний гурт з  Івано-Франківська ...